right_side

Kusačius

Piešiu grafikos piešinius, iliustracijas, portretus, tapau ant šilko ir kitų audinių, stiklo, porceliano, sienų ir visų kitų paviršių. Graviruoju stiklą, metalą, akmenį, keramiką... Lipdau visokias nesąmones iš polimerinio molio, veriu papuošalus. Projektuoju interjerus, baldus ir t.t. Photoshop'u maketuoju reklaminius lankstinukus, vizitines korteles, internetinių tinklapių dizainą, ir visokius kitokius maketavimo darbus, kuriu logotipus.
Žodžiu visur piešiu, viską dekoruoju ir visaip maketuoju :)

In:

Piešiniai ant drabužių

Čia yra tik dalis mano pastaruoju metu apipeckiotų drabužių, bet kai kurių nenufotografavau -nieko ypatingo ten ir nebuvo.
Įdedu antrą dublį avies ant dviračio- tas pats užsakovas, kuriam piešiau pirmuosius marškinėlius su avyte, užsakė analogiškus, tik su užrašu "Laimingos kelionės).
Toliau -bodžiukai berniukams trynukams.
Ir galiausiai marškinėliai, su jų šeimininkės pirmaja vardo raide ir ornamentais. Naudojau savo pamėgtus Pebeo chameleoninius dažus tekstilei. Dabar jau tiksliai žinau, kad važiuosiu pirkti daugiau spalvų.







In:

Tėvų portretas

Balandžio 12 dieną mano brangūs Tėveliai šventė savo vestuvių 30-asias metines. Kadangi ši šventė turi tiesioginį ryšį su mano pačios atsiradimu ir tolesniu gyvenimu, labai norėjau juos kaip nors ta proga pradžiuginti. Nutariau nupiešti Tėvų portretą. Pirminis planas žinoma buvo didesnis ir solidesnis, nei galutinis rezultatas, bet būna, kad pervertinu savo galimybes...
Taigi, pastelėmis, pasteliniais pieštukais, ir spalvotais pieštukais ant spalvoto popieriaus, nupiešiau Tėvų portretą iš nuotraukų (kūnai iš vienos nuotraukos, galvos iš kitos). Mano pagrindinis tikslas buvo nupiešti piešinį su gera energija, ir palankiu feng shui :))) Todėl piešinys saldokas, balansuojantis ant kičo ribos (o gal ją ir peržengęs), bet, kas man ir buvo svarbiausia, Tėvams jis kelia šypseną ir šiltus jausmus. Geltonas fonas su lotosais atkartoja vieną sieną Tėvų miegamajame, nes piešinys buvo skirtas ten ir kabėti.
O kas juokingiausia, nunešus piešinį rėminti, konsultantė iš portreto atpažino mano mamą :D (neseniai mama ten užsakinėjo rėmus veidrodžiams).

In:

Marškinėliai "Avys yra žalios"

Vakar pribaigiau dar vieną užsakymą -išpiešiau marškinėlius tekstiliniais dažais. Tai bus gimtadienio dovana 16 metų mergaitei. Neįsivaizduoju, ar pataikiau nupiešti tai, kas jai patiktų, bet labai tikiuosi kad bent kiek patiks.
Kadangi mergaitė gimusi po avino ženklu, tai ir piešiau avytę. Avytė yra "žalioji", važiuoja dviračiu ir ekologiškai žaliai mąsto. Ant nugaros dar yra nedidelis užrašas su mergaitės vardu.
Tapiau dažais tekstilei, ir šilko kontūrais. Mano naujausias atradimas -Pebeo dažai audiniams su chameleoniniu blizgesiu. Puiki konsistencija, tobulas dengimas, ir gražios spalvos. Teks daugiau jų prisipirkti. Planuoju sau išsiepiešti marškinėlius tais dažais, tik juodus -gražiau žiūrėsis spalvos.