right_side

Kusačius

Piešiu grafikos piešinius, iliustracijas, portretus, tapau ant šilko ir kitų audinių, stiklo, porceliano, sienų ir visų kitų paviršių. Graviruoju stiklą, metalą, akmenį, keramiką... Lipdau visokias nesąmones iš polimerinio molio, veriu papuošalus. Projektuoju interjerus, baldus ir t.t. Photoshop'u maketuoju reklaminius lankstinukus, vizitines korteles, internetinių tinklapių dizainą, ir visokius kitokius maketavimo darbus, kuriu logotipus.
Žodžiu visur piešiu, viską dekoruoju ir visaip maketuoju :)

In:

Tinklapio dizainas

Pagaliau galiu jums parodyti savo kūrinį -tinklapį http://www.knygumainai.lt/
Dizainas, logotipas, iliustracijos -mano kuryba :) Paties tinklapio sumanytoja Rūta man suteikė pilną kurybinę laisvę, nors, žinoma, aš tariausi kas jai labiau patiktų ir derinausi prie jos pageidavimų. Šis darbas man buvo labai mielas, nes tinklapio idėja mane užkabino nuo pat pradžių. Myliu knygas, ir visa tai, kas su jomis susiję, man labai artima.
Šiandien puslapis buvo paleistas į platųjį pasaulį, tad jei mėgstate skaityti -prisijunkit ;)

In:

"Ožiaragis"

Na va, po ilgos pertraukos vėl turiu ką parodyti... Tiesa, per tą laiką dar buvo pridaryta įvairių Kalėdinių dovanėlių, bet per skubėjimą daugelis liko nenufotografuotos. O kai kurios buvo truputį asmeniškos, ir todėl neišplaukė į plačiuosius interneto vandenis.
Naujasis darbas -mažas (130x35cm.) šilko šalikėlis. Tapytas pagal užsakymą, gimtadienio dovana. Šį kartą sunkiai sekėsi sugalvoti, ką nutapyti, kad būtų asmeniška, jaunatviška, ir pačiai įdomu piešti. Galiausiai apsistojau ties zodiako ženklu. Šalikėliui naudojau juodą antrazith ir bespalvį gutta kontūrus, fonui- efektus su cukrumi ir stambia druska.